blog foto

Even voorstellen: Suzanne

Sinds februari 2024 is ons team versterkt door Suzanne de Bruin. Een gesprek over het gebruiken van de luisterruimte voor yoga lessen, resulteerde spontaan in een stage waar ze met vlag en wimpel voor geslaagd is.
blog Technics RS 1500 Vintage Audio Repair

Het allermooiste tapedeck?!

Daarom is de aanschafprijs van een RS-1500 U, die rond de 3k ligt, helemaal niet zo veel. Vind je hem goedkoper: sla dan je slag, een betere tape machine ga je niet vinden.
Blog RTV Vintage Audio Repair
, ,

RTV Dordrecht bezocht Vintage Audio Repair

Spannend! We kwamen in beeld door de verhuizing naar een groter pand en werden we vorige week benaderd of RTV langs mocht komen. Uiteraard, wij staan altijd open voor leuke reclame!
Xing Rocks blog Vintage Audio Repair

The Warriors of Xing Rocks! are RECHARGED!

Als je dit inmiddels landelijk bekende Dordtse rockkoor eerder live hebt gezien, weet je wat je kunt verwachten! Dit stevige en edgy rockkoor weet altijd een blijvende indruk achter te laten
winkel blog

Verhuisd: Johan de Wittstraat 162B

Na 4 jaar met veel plezier onze bedrijfsactiviteiten te hebben uitgevoerd op Steegoversloot 54, zijn we de afgelopen maand verhuisd naar een nieuwe locatie, alwaar we onze reparatie- en verkoopactiviteiten voort gaan zetten en verder uit gaan breiden.
blog buizenversterkers
,

Buizen en buizenversterkers

Buizenversterkers hebben een haast magische status en worden, ondanks dat de techniek ruim 100 jaar oud is, geroemd en geprezen door veel muziekliefhebbers.
cobalt da blog

True-Blue Box COBALT DA

Onze, in huis ontwikkelde, True-Blue Box COBALT DA versterker is inmiddels ruim 4 jaar in productie en is door een grote groep ‘True Listeners’ geadopteerd.
Quad samenwerking blog

Bias

Wie zijn of haar Tapedeck of Cassettedeck bij ons heeft laten afregelen zal op de nota de regel ‘bias afgeregeld’ terugvinden, maar wat is Bias en hoe regelen we die af?
Quad samenwerking blog
, ,

Samenwerking Quadrevisie

Samen hebben we de afgelopen jaren vele honderden Quad sets onder handen genomen voor even zovele tevreden klanten.
LPzaken blog

LP zaken Dordrecht

Op zoek naar die ene LP of single, bezoek deze toffe LP zaken eens in Dordrecht!