Quad samenwerking blog

Bias

Wie zijn of haar Tapedeck of Cassettedeck bij ons heeft laten afregelen zal op de nota de regel ‘bias afgeregeld’ terugvinden, maar wat is Bias en hoe regelen we die af?
Quad samenwerking blog
, ,

Samenwerking Quadrevisie

Samen hebben we de afgelopen jaren vele honderden Quad sets onder handen genomen voor even zovele tevreden klanten.
LPzaken blog

LP zaken Dordrecht

Op zoek naar die ene LP of single, bezoek deze toffe LP zaken eens in Dordrecht!
Verzenden blog
, ,

Verzenden

We zijn er trots op dat ons bedrijf klanten uit het hele land (en daarbuiten!) naar Dordrecht weet te trekken.
Druk blog
, ,

Druk

Steeds meer mensen weten ons bedrijf te vinden en kopen mooie, gerestaureerde of nieuwe audio bij ons of brengen hun geliefde gear voor reparatie of revisie naar onze werkplaats.
Mono blog

Monomania

In deze blog willen we ingaan om de verschillen tussen mono,- en stereo elpees en de juiste elementen voor het gebruik van mono elpees.
VintageAudioRepair kadobon
,

Vintage Audio Repair kadobon

Zoek je een leuk cadeautje voor een audio,- en of platenspeler fanaat, mail ons dan voor een kadobon van Vintage Audio Repair
zedaudiolab
,

Synthesizers!!! Back to the 80’s

Mijn passie voor (vintage) audio apparatuur met name synthesizers en andere studio apparatuur begon allemaal als kleine Marcel met het eerste cassettebandje van Jean Michel Jarre.
summeroflove
,

Mcintosh and the summer of love

Het was dankzij audio verhuurbedrijf Hanley Sound en zijn grote collectie Mcintosh amplifiers en Altec speakers dat het mogelijk was om dit evenement mogelijk te maken.
uniekaudioblog
,

Genoeg gehoord, tijd om te gaan luisteren

Genoeg gehoord, tijd om te gaan luisteren. Uniek Audio laat je weer genieten van muziek. Dankzij de design speakers met een overweldigend stereo geluid, ervaar je de muziek zoals het bedoeld is.