Front Digitaal

Wat is digitaal?

Gebleken is dat de betekenis van het woord digitaal voor veel van onze lezers niet helemaal duidelijk is ondanks het feit dat we omringt worden door digitale techniek.
FRONT2
,

Explained: Wat klinkt beter, MM of MC?

Vandaag komen we in de rubriek Explained terug op een vraag over het klankmatige verschil tussen een MM en een MC element.
Quad 33 voorkant met doos
,

Quad 33-303 voor,- en eindversterker

Als Quad specialist HOUDEN wij van de Quad 33 voorversterker en 303 eindversterker. De Quad FM3 maakt de set compleet, maar je kunt ook gaan voor een handige streamer met onder andere internetradio.
Luxman R 800s Vintage Audio Repair

Revisie Luxman R-800s receiver

De eigenaar van deze Luxman R800 receiver kan weer genieten van de mooie blauwe lichtjes en VU meters. De receiver had diverse klachten, lees verder.
Fm verdwijnt wat nu
,

FM verdwijnt, wat nu?

FM verdwijnt, wat nu? Wij krijgen hier vele vragen over. Vintage Audio Repair legt uit wat de mogelijkheden zijn anno 2021.
Diverse fases van de elco Vintage Audio Repair 1

Recappen, wanneer en waarom is dat nodig?

Wat zijn elco's? Wanneer is recappen nodig? Wat betekent recappen? Hoe weet je of je elco's nog goed zijn? Hoe duur is een recap?
HH Scott blog

Revisie H.H. Scott R75S

H.H. Scott was een pioneer op het gebied van hifi en produceerde in de jaren 50 en zestig al schitterende hifi apparatuur.
perfect match speakers en elektronica blogfoto vintage audio repair

Explained: matchen luidsprekers en elektronica

Explained: matchen luidsprekers en elektronica. Wat maakt dat de ene combinatie geweldig klinkt en de andere combinatie 'geen muziek maakt'?
Lenco APK vintage audio repair

APK beurt platenspeler Vintage Audio Repair

Vintage Audio Repair; net als een auto of fiets heeft ook een platenspeler van tijd tot tijd onderhoud nodig om optimaal te kunnen functioneren.
NuPrime Omnia WR 1 Vintage Audio Repair
,

Welkom Cambridge Audio & NuPrime!

Vintage Audio Repair mag zich met trots sinds kort Cambridge Audio & NuPrime dealer noemen. Op deze manier wordt vintage met modern gecombineerd.