Foto bij onderwerp Druk 1

Druk

Steeds meer mensen weten ons bedrijf te vinden en kopen mooie, gerestaureerde of nieuwe audio bij ons of brengen hun geliefde gear voor reparatie of revisie naar onze werkplaats. Onze telefoon staat vaak roodgloeiend en de mailbox stroomt over met nieuwe reparatie aanvragen. We voelen ons gevleid door deze overweldigende belangstelling voor onze zaak, maar moeten toch maatregelen nemen om te zorgen dat alle werkzaamheden die we voor u mogen uitvoeren vakkundig verricht worden. Om voldoende tijd over te houden voor het uitvoeren van onze ‘achter de schermen’ werkzaamheden hebben we besloten om voortaan de winkel en onze werkplaats op maandag en dinsdag gesloten te houden zodat we u de rest van de week met de tijd en aandacht die u van ons gewend bent te kunnen blijven helpen. 

Wanneer u een product op onze website of op marktplaats heeft gezien wat u graag wilt kopen of u bent op zoek naar een mooie platenspeler dan kunt u het beste een afspraak inplannen zodat u er zeker van bent dat we alle tijd kunnen nemen voor het doornemen van alle opties.

Voor het maken van een afspraak of het stellen van vragen kunt u ons het beste bereiken per email op info@vintageaudiorepair.nl. Voor het aanmelden van een reparatie of garantie graag onze reparatie pagina gebruiken waarin u snel en eenvoudig alle gegevens in kunt voeren en zelf een breng datum kan prikken. Deze pagina vindt u op https://vintageaudiorepair.nl/reparatie/. TIP, als uw apparatuur onderhoud nodig heeft maar nog wel in gebruik is en u wilt uw apparatuur niet onnodig lang missen, plan dan alvast een afspraak in voor over 2 maanden. We werken op volgorde van het binnenkrijgen van het aanmeldformulier, waardoor u uw apparaat zo kort mogelijk kwijt bent!

Telefonisch zijn we in veel gevallen slecht bereikbaar. Twijfelt u of we een bepaalde reparatie wel of niet kunnen uitvoeren, weet u niet hoe u iets moet aansluiten of bent u benieuwd naar ons actuele aanbod dan is mailen voor ons makkelijker en voor u sneller.