Even voorstellen: Suzanne

Sinds februari 2024 is ons team versterkt door Suzanne de Bruin. Een gesprek over het gebruiken van de luisterruimte voor yoga lessen (Abbe had yoga les bij Suzanne), resulteerde spontaan in een stage waar ze met vlag en wimpel voor geslaagd is. Zo rolt ze vaker spontaan van het een in het ander en eindigde bijvoorbeeld een reis naar Zweden in een baan in Denemarken. Voorlopig blijft ze gelukkig lekker in Nederland.

Werkzaamheden

Suzanne houdt zich bezig met het repareren van platenspelers en het fotograferen van gerestaureerde apparatuur. De komende maanden gaat ze zich verdiepen in het repareren van Quad apparatuur en het bouwen van onze eigen True-Blue Box COBALT versterkers.

Alhoewel ze een achtergrond heeft als yoga docent past deze rol haar als gegoten. Van kinds af aan houdt Suzanne van knutselen, tekenen en heeft ze Technasium gevolgd. Haar fijne motoriek komt goed van pas bij het solderen en repareren.

Buiten de openingstijden van Vintage Audio Repair geeft ze groeps- en individuele sessies in yoga, meditatie en reiki, sinds kort ook in onze VAR huiskamer. Wil je meer weten over Suzanne en haar werkzaamheden, neem dan eens een kijkje op https://www.suzenbysuus.nl/.

“SUZEN is ontstaan op de plek waar mijn ideeën, dromen en hobby´s samenkwamen. Waarschijnlijk vertel ik niks nieuws als ik zeg dat de werk- en prestatiedruk in onze samenleving ontzettend hoog is. Zo hoog, dat ook jongeren soms onder deze druk bezwijken. Zelf was ik één van die jongeren. Daardoor kon ik mijn studie niet voortzetten, niet doen wat ‘logisch’ was om te doen na de middelbare school. Maar wat logisch lijkt, wat min of meer verwacht wordt, is niet altijd het juiste.”

Portfolio

Suzanne heeft al diverse mooie platenspelers een uitgebreide APK beurt gegeven. Onder andere deze prachtige Thorens TD-150 en onze Thorens TD165 met SME 3009 series III en Nagaoka MP110 element is met grote nauwkeurigheid onder handen genomen.