Genoeg gehoord, tijd om te gaan luisteren

Uniek Audio laat weer horen en zien hoe mooi geluid kan zijn

Uniek Audio laat je weer genieten van muziek. Dankzij de design speakers met een overweldigend stereo geluid, ervaar je de muziek zoals het bedoeld is. Door het unieke transmissielijn ontwerp van de luidsprekers en de perfect afgestemde filters klinkt alles als muziek in je oren. Tijd om te stoppen met muziek luisteren op de ‘smart’ speakers en soundbars. Ga er goed voor zitten, pak iets lekkers te drinken en laat je onderdompelen in de soundstage van deze echte eyecatchers. De Uniek Audio luidsprekers worden op maat voor jou gemaakt en zijn vanaf nu leverbaar.

Innovatief en stijlvol design

Waarom zouden luidsprekers rechthoekig moeten zijn? Verstop je speakers niet meer, maar maak ze de eyecatchers van je interieur. Vier jaar geleden ontstond bij bedenker en ontwerper Remy Bakker het idee om luidsprekers te ontwikkelen die je wilt zien. Na reacties op grote luidsprekers als “ik wil ze niet in huis hebben staan”, “bij mij komen ze er niet in” en zelfs, “ik heb bij het samenwonen meteen mijn audioset moeten verkopen” is hij gaan kijken
naar een vorm en formaat om een luidspreker te ontwikkelen die gezien mag worden. Dit werd al snel een mooi samenspel tussen design, kwaliteit, duurzaamheid én geluidskwaliteit. Want voor een echte audio-fanaat moet het geluid natuurlijk perfect zijn!

Echte schoonheid zit van binnen

De Uniek Audio luidsprekers zijn rond van vorm; iets wat een lange tijd een uitdaging leek, is een zegen voor het akoestisch doolhof gebleken. Opgerold achter de speakers ligt over twee verdiepingen het akoestische (transmissielijn) doolhof. Dit zorgt ervoor dat de luidsprekers een mooie open klank hebben met veel detail over het gehele spectrum van hoge tot lage tonen. Het geluid komt mede door de ronde vorm echt ‘los’ van de speakers. Met de ogen dicht en een mooi stereo nummer kun je de luidsprekers niet aanwijzen en waan je je midden voor de band. Dit zorgt voor een zeer precieze instrumentenplaatsing.
Om het samenspel van hoog en laag op elkaar en de transmissielijn af te stemmen is er speciaal voor deze unieke combinatie een filter ontwikkeld dat zich buiten het doolhof onderin de luidspreker bevindt. Op deze manier heeft de filter de juiste invloed, zonder dat het de akoestische werking in de weg zit.

Uniek in de markt

Waar vaak geprobeerd wordt om de luidsprekers weg te werken plaatsen wij ze vol in het zicht. Dat moet ook, want deze wil je zien. Maar ook voor het geluid is het belangrijk dat de luidsprekers goed gepositioneerd staan. Daar is bij het ontwerp dan ook 100% rekening mee gehouden. Ga na een lange dag werken, zonder scherm en zonder ruis, ontspannen bij een goed plaatje en kom eens echt tot rust. Gelukkig merken wij dat deze behoefte weer groeit. Ga ook weer eens met vrienden een avondje plaatjes draaien. Op vinyl of via een stream en
laat je verrassen hoe mooi de muziek je kamer vult. Buiten de luidsprekers spelen de versterker, streamer of je DAC een grote rol in de geluidsweergave. Gelukkig hoef jij daar niet over na te denken. Op uniekaudio.nl vind je
advies over de combinaties en bieden we zelfs een aantal complete sets aan zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Zelfs installeren bij jou in je huiskamer behoort tot de mogelijkheden.

Altijd passend in jouw interieur

De luidsprekers zijn te krijgen in Sadie leer met Esdoorn frontjes. Er is keuze uit de kleuren Cognac, Army, Olijf en Antraciet. Dit is te combineren met een zwarte of verkoperde voet. Ben jij echt een vintage liefhebber dan is sinds kort ook de exclusieve Notenhouten design set die op zowel koper als zwart prachtig uit de verf komt.

Genoeg gehoord? Tijd om te gaan luisteren

Wil jij je laten verrassen door de looks en het geluid, kijk dan op uniekaudio.nl en maak een afspraak in onze luisterruimte in Oss of bij Vintage Audio Repair in Dordrecht. Houd ook onze social media kanalen in de gaten want Uniek
Audio blijft volop in ontwikkeling om haar passie met jullie te delen.

https://www.facebook.com/uniekaudio, https://www.instagram.com/uniekaudio,
https://www.linkedin.com/company/uniek-audio,

https://uniekaudio.nl