Luisterkamer

We krijgen erg veel complimenten over onze ruime, gezellige en open luisterruimte. Leuk! Is het de perfecte hifi luisterruimte? Vast niet, maar dat zal thuis ook vaak niet zo zijn. Naast de reparaties hebben we ook erg veel apparatuur te koop. In de Schatkamer staan onze spullen die nog onder handen genomen moeten worden. Je kunt aangeven als je ergens interesse in hebt, dan maken wij het met voorrang klaar (servicebeurt / revisie) en plannen we een luisterafspraak in. In de Luisterkamer staan de apparaten die klaar zijn, deze kunnen ter plekke beluisterd worden.

Luistersessies

Uiteraard is het fijn als we dit vooraf inplannen, zodat we in alle rust alles kunnen opbouwen en we zeker weten dat de luisterruimte een aantal uur voor jou gereserveerd is zonder allerlei verstoringen. Maar ben je toch in de buurt, loop gerust binnen.

Zoveel apparaten!

Het kan voor de nieuweling weleens verwarrend overkomen als er meerdere soorten apparaten op elkaar staan. We hebben setjes te koop zoals een versterker/tuner/cassettedeck set, maar ook veel losse componenten zoals versterkers en receivers. Met de extra wand in de Luisterkamer hebben we dit probleem getackeld, en hoeven we voorlopig niet te stapelen! (maar het zal vast niet lang duren)