RTV Dordrecht bezocht Vintage Audio Repair

Spannend! We kwamen bij RTV in beeld door de verhuizing naar een groter pand en werden we vorige week benaderd of ze langs mochten komen. Uiteraard, wij staan altijd open voor leuke reclame!

“Dat het zo druk is en dat ze inmiddels aanvragen voor reparaties uit heel het land krijgen, heeft volgens de eigenaren meerdere redenen. “Je ziet bij ons dat het vaak om emotionele waarde gaat. Het is van vader geweest, het is van opa geweest. Ondanks dat het apparaat misschien 100 euro waard is en wij er iets van 300 euro aan moeten doen, wordt het toch wel heel vaak gedaan”, licht Engelen toe.

Achter de schermen: 


Ook zien we vaak vanuit duurzaamheidsoverwegingen dat klanten graag willen dat het apparaat gemaakt wordt. Er zijn mensen die zeggen: mijn apparaat is defect en economisch is het wel af. Maar van uit duurzaamheidsoogpunt wil ik graag dat het gerepareerd wordt, dat zien we eigenlijk steeds vaker”, vertelt De Groot”.

Lees hier het artikel en bekijk de raportage op de website van RTV Dordrecht:

https://www.rtvdordrecht.nl/nieuws/nieuws/dit-dordtse-bedrijf-repareert-vintage-audio-voor-liefhebbers-uit-heel-nederland