The Warriors of Xing Rocks! are RECHARGED!

Als je dit inmiddels landelijk bekende Dordtse rockkoor eerder live hebt gezien, weet je wat je kunt verwachten! Dit stevige en edgy rockkoor weet altijd een blijvende indruk achter te laten. Xing Rocks! is weer volledig opgeladen en zorgt met een nieuwe line-up weer voor een geweldige show:

RECHARGED: Next Level
En Next Level is het zeker! Tijdens het concert brengen ze een eerbetoon aan bekende rockartiesten, zowel uit het verleden als het heden. Denk aan muziek van Live, Nickelback, Evanescence, U2, Led Zeppelin en Imagine Dragons. Maar dit keer doen ze dat niet alleen!

Special guests:

LOS – Zanggroep Ladies on Stage
Dit is misschien niet wat je verwacht bij een Xing Rocks! concert, maar deze Vlaardingse ladies gaan on stage helemaal LOS! Met hun moderne stijl, strakke choreografie en een uitgebreid repertoire van pop- en rocksongs maken ze van elk optreden een waar feest! Wie zou dat nu willen missen?

Larry – Trompettist van OMG Coverband
Eerder heeft Xing Rocks! al samen met Larry, trompettist van de Dordtse Coverband OMG, op het hoofdpodium van Bibelot gestaan! Een Dordtse samenwerking die indruk maakte! Laat jezelf onderdompelen in een speciaal moment, even weg van het gitaargeweld en geniet van een onverwoestbare klassieker!

U2 Tribute Band – Mount Temple
And last, but not least.. Mount Temple. Want wat dacht je van de legendarische band U2? De Dordtse U2 Tribute Band, Mount Temple, weet met hun sound en looks een écht U2-concert te brengen, zo ook tijdens Big Rivers 2023! “Het meest verrassende moment was toen Mount Temple samen met Xing Rocks! optrad. Het zorgde voor meer dan 7 minuten kippenvel!” aldus Ferry Visser, columnist uit Dordrecht.

Tickets voor vrijdag 22 maart koop je hier. 

Tickets voor zaterdag 23 maart koop je hier. 

Let op! Er zijn enkel staanplaatsen.