Johan de Wittstraat 162B

Na 4 jaar met veel plezier onze bedrijfsactiviteiten te hebben uitgevoerd op Steegoversloot 54, zijn we de afgelopen maand verhuisd naar een nieuwe locatie, alwaar we onze reparatie- en verkoopactiviteiten voort gaan zetten en verder uit gaan breiden.

Zo beschikt onze nieuwe locatie over een ruime showroom waarin alle ‘schatten’ van Vintage Audio Repair geëtaleerd zijn. Zo kun je in één oogopslag zien of het apparaat van uw dromen zich in onze collectie bevindt. Indien dat zo is, dan kunnen we deze door onze eigen technische dienst laten restaureren zodat deze weer klaar is om jarenlang luisterplezier te geven.

Naast de ruime showroom (op de eerste verdieping) is ook onze luisterruimte aanzienlijk groter geworden waardoor we onze collectie gerestaureerde en nieuwe hifi-apparatuur in een ruime, lichte ruimte kunnen demonstreren.

Ook is het gemakkelijker geworden om voor de deur te parkeren. In parkeerzone 7835 kun je voor de deur parkeren voor een tijdsduur van 40 minuten. Hierdoor is er vrijwel altijd een plekje vrij en kunt u gemakkelijk uw te restaureren apparaat of zojuist aangeschafte collectors items in- en uitladen.

Ben je op het openbaar vervoer aangewezen, dan is onze nieuwe locatie helemaal goed nieuws. Onze nieuwe winkel bevindt zich letterlijk op een steenworp afstand van Centraal Station Dordrecht. (300 meter, 5 minuten lopen).

We hopen je snel een rondleiding te geven in onze nieuwe winkel en hopen je ook volgend jaar van dienst te mogen zijn met reparaties, restauraties en verkoop van goed gerestaureerde of nieuwe hifi-apparatuur.

Onze winkel is tussen 18 december en 4 januari gesloten wegens vakantie.