Audiolab 6000N Play streamer

549.-

13-05-21

Audiolab netwerkspeler:

Type: 6000N

Resolutie: 24-bit/192kHz /

Digitale uitgangen: 1x coax, 1x optisch)

Analogen uitgang: 1x RCA

Accessoires: Afstandsbediening

Afmetingen breedte x diepte x hoogte: 44,4 x 33 x 6,6 cm

Gewicht: 4,9 kg

Audiolab 6000N Play streamer

What Hi-Fi? Awards 2020 winnaar Audiolab 6000N Play is een draadloze audio-streamer en is het nieuwste lid van de veelgeprezen componenten uit de Audiolab 6000-reeks. Met de DTS Play-Fi technologie kun je jouw muziek, in hoge resolutie, via een draadloos netwerk streamen. Daarnaast kan eenvoudig worden uitgebreid naar een multi-room-systeem. Met de app van de streamingdienst waar jij gebruik van maakt, bepaal jij wat je wilt horen en in welke kamer je audio wilt horen. Daarnaast is het ook nog eens makkelijk uit te breiden. Wil je een extra speaker in een kamer? Dan kan de room streaming eenvoudig worden uitgebreid in een extra kamer. Je kunt dan streamen vanuit elke bron op je draadloze netwerk, inclusief smartphones, tablets of pc’s, evenals een NAS.

Het DTS Play-Fi-platform biedt een schat aan muziekopties uit de hele wereld: Spotify, Tidal, HD Tracks, Deezer, Amazon Music, Napster om er maar een paar te noemen. Blader door een radiogids met dui-zen-den stations en podcasts, of stream vanaf een mediaserver met DLNA compatibiliteit. De 6000N werkt ook samen met Alexa.

WIRELESS STREAMING TECHNOLOGY

Wat is DTS Play-Fi?

DTS Play-Fi is premium draadloze audio voor het hele huis. Stream jouw favoriete muziek met verbluffende audiokwaliteit, vanaf elk apparaat dat je hebt. Alle DTS Play-Fi-producten zijn naadloos op elkaar afgestemd, dus je kunt zelf de perfecte luidspreker kiezen voor elke kamer en je weet dat ze allemaal mooi zullen klinken.

Muziek in elke kamer

DTS Play-Fi verzendt audio van mobiele apparaten naar luidsprekers in het hele huis met behulp van een eigen streaming-, synchronisatie- en authenticatietechnologie.

Vrijheid van keuze, eindelijk!

Elk afzonderlijk DTS Play-Fi-product werkt perfect samen met de rest, ongeacht het merk, dus je krijgt een enorm scala aan opties om je huis aan te passen voor een eenvoudige, elegante luisterervaring. DTS Play-Fi biedt een ongeëvenaarde selectie audioproducten voor bij jou thuis, van compacte luidsprekers met batterijen naar krachtige soundbars tot aan vintage apparatuur, gebouwd door de meest gerespecteerde audiomerken. Je kunt dus compromisloos voor jouw stijl of smaak kiezen en krijgt altijd draadloze audio van hoge kwaliteit te krijgen.

Meer manieren om je muziek te besturen

Audiolab integreert met software- en hardware besturing op jouw telefoon, tablet of computer. Heb je een smart watch? DTS Play-Fi kan worden bestuurd vanaf Android Wear en Apple Watch-systemen. Bekijk eenvoudig wat er in één oogopslag en snel wordt afgespeeld verander hoe de sessies verlopen, zonder ooit je telefoon aan te hoeven raken.

Technologie

De 6000N Play bevat een hoogwaardige DAC (Digital-to-Analogue Converter), die dezelfde ES9018 Sabre32 Reference-chip gebruikt als in de veelgeprezen Audiolab 6000A geïntegreerde versterker. De 32-bits HyperStream-architectuur en Time Domain Jitter Eliminator van ESS-technologie, gekoppeld aan het eigen circuit van Audiolab, levert ultra lage ruis en een hoog dynamisch bereik. Het circuit ontwerp is ook geïnspireerd op het 6000CDT cd-transport van Audiolab, met dezelfde geïsoleerde voeding en een zeer efficiënte ringkerntransformator voor optimale signaalzuiverheid.

De toevoeging van een DAC-podium zorgt ervoor dat de 6000N Play met elk audiosysteem kan worden gebruikt – sluit gewoon de analoge RCA-uitgangen aan op een (vintage) versterker of een paar actieve luidsprekers. U kunt ook een digitale voeding (optisch of coaxiaal) rechtstreeks naar een externe DAC nemen, of een versterker met digitale ingangen zoals de 6000A van Audiolab. Uiteraard is de 6000A een ideale partner voor de 6000N Play; wanneer deze twee componenten digitaal worden gekoppeld, wordt een optische of coaxiale kabel gebruikt om het audiosignaal over te brengen, terwijl een meegeleverde USB-kabel het mogelijk maakt om het 6000A-volume te regelen via de Play-Fi-app.

Belangrijkste kenmerken

 • Wi-Fi-technologie: DTS Play-Fi streamt muziek via standaard Wi-Fi
  netwerken, leveren perfect gesynchroniseerde audio, zonder lag en nul
  verlies van geluidskwaliteit
 • Elk besturingssysteem: Volledig compatibel met alle besturingssystemen:
  Apple iOS, AndroidTM, Windows® pc en Fire OS
 • Eenvoudige installatie: Geen aanmeldingen, geen ingewikkelde computer gebaseerde instellingen. Download de app en binnen enkele minuten bent je klaar om te luisteren.
 • DTS Play-Fi App: Download eenvoudig de gratis app en stream onmiddellijk
  nummers via Wi-Fi naar elke luidspreker in elke kamer van het huis.
 • Multi-room: Geniet van muziek in elke kamer van jouw huis – alles tegelijk,
  perfect gesynchroniseerd, zonder vertraging. Jij hebt de controle.
 • Lossless Streaming: Stream in 24-bit/192kHz met compatible streamingdiensten en bestandsindelingen
 • Ethernet-verbinding: Bekabelde internetverbinding voor hoge bandbreedte
  toepassingen
 • Zes pre-selectie knoppen: U kunt een instelling toewijzen aan wat er momenteel wordt afgespeeld door simpelweg een van de zes pre-selectieknoppen op de voorkant van het apparaat ingedrukt te houden. Het is veel sneller en gemakkelijker dan de app te gebruiken om te navigeren, en het betekent dat je na een dag werken naar huis kunt komen, je hifi-installatie kunt inschakelen en naar Radio 1 kunt luisteren met één druk op de knop.