Cyrus Stream X incl. afstandsbediening

Verkocht

  • The Stream X is compatible with UPNP and DNLA products.
  • The Stream X₂ can be connected to Cyrus’ other units via the unique MC-BUS connectivity.
  • Inputs – 2 x Optical, 3 x SPDIF, 1 x USB and 1 RS232 12V input switching source
  • File compatibility – WAV, FLAC, ALAC, AAC, MP3, WMA, AIFF
  • Sample rate compatibility – high resolution 24-bit/192Khz
  • Outputs – 1 x SPDIF
  • Dimensions (H x W x D) – 73 x 215 x 360 mm
  • Weight – 2.15kg

Cyrus Stream X incl. afstandsbediening

Status: verkocht

Geen dac en geen voorversterker… dat is het verschil met bijvoorbeeld de stream XP. Daardoor is de Stream X een pure bron… voor de puristen dus.

Geen dac klinkt wellicht wat verwarrend. Wat we daarmee bedoelen, is dat de Cyrus alleen een digitale uitgang heeft. En een aantal ingangen trouwens: drie keer optisch en twee keer coaxiaal. Je moet dus wel over een dac beschikken, wil je de Stream X gebruiken. 

De Stream X is een fantastische basis voor een hifi-systeem met een DAC en versterker. Gebruik de vele digitale ingangen om de nieuwste 24-bits muziekbestanden met de hoogste resolutie af te spelen en ontdek nieuwe niveaus van detail en energie in uw muziek. Gebruik hem met een DAC-voorversterker zoals de Pre Qx DAC, geïntegreerde versterker zoals de Cyrus 8 DAC, of ​​voor de zuiverste output partner de Stream X met Cyrus’ vlaggenschip DAC X Signature.

De Stream X ondersteunt alle interessante muziekformaten: flac, wav, aac, mp3, wma en aiff. En wel tot 24 bit 96 KHz. 

Natuurlijk heeft de Cyrus ook een afstandsbediening: de n-remote. Deze is bidirectioneel en beschikt over een display. Download de Stream X met de n-remote of gebruik Cadence, de gratis app voor iOS en Android. Met een LCD-kleurenscherm kunt u in stijl door muziek en radio bladeren en favorieten opslaan voor gemakkelijke toegang de volgende keer.

Als u van radio houdt, zult u dol zijn op TuneIn-radio. Deze fantastische internetradioservice biedt toegang tot meer dan 70.000 stations van over de hele wereld! U kunt voorinstellingen maken, zenders zoeken die momenteel uw favoriete nummers afspelen of gewoon direct beginnen met luisteren. Met een enorme keuze aan wereldwijde stations voor alle genres en echte DJ’s die de nummers selecteren, zul je snel muziek en stations ontdekken waar je van houdt.