Graham Slee Gram Amp 2 Communicator – MM Phono Preamp

€199,-

 • Input range: 2mV to 10 mV
 • Output: 168 to 841 mV for input range above
 • Maximum: input level 58mV
 • Input impedance resistive: 47k Ohms
 • Input impedance capacitive: 220pF
 • Output noise (‘A’ weighted): -75dB
 • Reproduction characteristic: RIAA within 0.5dB
 • Total Harmonic Distortion: plus noise < 0.02%
 • Channel balance: 0.1dB
 • Channel separation: 64dB
 • Size: (approx.) 115 x 85 x 45mm

Graham Slee Gram Amp 2 Communicator – MM Phono Preamp

De Gram Amp 2-communicator – Quality Sound On A Budget

Met de Gram Amp 2 Communicator phono-voorversterker krijg je een spetterende uitvoering van je vinylplaten zonder dat je er veel geld voor hoeft te betalen.

Ze hebben hem ook uitbreidbaar gemaakt, zodat je er meer uit kunt halen door simpelweg de voeding te veranderen.

De Gram Amp 2 Communicator is een phono-voorversterker voor cartridges met hoge output (bewegende magneet, bewegende spoel met hoge output en bewegend strijkijzer), en kan het beste worden gebruikt in een lijn/aux-ingang op een voorversterker, geïntegreerde versterker of ontvanger.

Het wordt geleverd met een basisvoeding (“groene energie”) die zich automatisch aanpast aan uw spanning, en heeft een keuze uit verschillende soorten stekkers die bij uw stopcontacten passen; en u kunt upgraden door over te schakelen naar PSU1-voeding wanneer u er klaar voor bent.

A Whole Lot of Musical Satisfaction
Budget phono-voorversterkers zijn meestal een basiscircuit in een aantrekkelijk ogende behuizing, met een mooie verpakking en een lage ticketprijs.

Het geluid dat je krijgt is zo-zo, en na een tijdje verveel je je en ga je iets anders doen.

Dat is niet wat we voor je willen. We houden zo veel van vinyl dat we willen dat jij er ook van houdt!

Dat kan alleen als we je oren openen voor het geweldige geluid in je vinylplaten.

Maar dat doen met een beperkt budget is niet eenvoudig – er moet iets worden gegeven. En met de Gram Amp 2 Communicator hebben ze bespaard op de behuizing en de verpakking, zodat we je nog veel meer muzikale voldoening kunnen geven.

Een absoluut koopje
Het is niet iets nieuws – ze doen het al sinds 2000. De eerste Gram Amp begon al snel “de sterren” te krijgen in recensies van Hi-Fi-magazines en de eerste Gram Amp 2 werd legendarisch.

Het concept vertakt zich snel in twee verschillende phono-voorversterkers – dit de Communicator; en de hogere output Special Edition (klik om te zien).

Om te beginnen of terug te keren naar de wonderen van vinylplaten met een beperkt budget, is de Gram Amp 2 Communicator een geweldig product om te kopen.

Ze worden nog steeds met de hand gemaakt door onze Britse ingenieurs (en in het VK!). Het geluid is direct uit de doos goed, maar zal in de eerste twee weken of zo verbeteren. De Gram Amp 2 Communicator kan, net als al onze producten, het beste altijd aan staan ​​(dus geen uit-schakelaar nodig), en daarbij zal hij altijd klaar staan ​​om u te verbazen.

Een absoluut koopje, we weten zeker dat je het ermee eens bent.