Graham Slee Gram Amp 3 Fanfare – MC Phono Preamp

€329,-

 • Input sensitivity range: 0.3mV to 0.8mV
 • Output for input sensitivity range: 340mV – 900mV
 • Maximum input level: 4mV (ref 1 kHz)
 • Gain: (ref 1kHz) 61dB
 • Input impedance resistive: 1k Ω
 • Output noise: (CCIR Q-Pk 22Hz-22 kHz) -64dBu
 • Equivalent Input Noise: (EIN) -125dBu
 • Reproduction characteristic: RIAA within 0.5dB total deviation 20Hz-20kHz
 • Total Harmonic Distortion: 0.01% (typical, ref. 1 kHz)
 • Channel balance: 0.1dB
 • Channel separation: 64dB
 • Size: (approx.) 107 x 117 x 50mm

Graham Slee Gram Amp 3 Fanfare – MC Phono Preamp

Deze phono-voorversterker geeft je een uitstekende muzikale prestatie van een bewegende spoel met een laag uitgangsvermogen die weinig anderen voor de prijs kunnen evenaren.

De ‘Fanfare’ komt uit het budget ‘Gram Amp’-assortiment dat fantastische prestaties biedt met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De Gram Amp 3 Fanfare is voor bewegende spoelcartridges met een laag uitgangsvermogen en kan het beste worden gebruikt in een voorversterker, geïntegreerde versterker of de lijn/aux-ingang van een ontvanger.

Het wordt geleverd met een basisvoeding (‘groene energie’) die zich automatisch aanpast aan uw spanning, en met voedingspinnen die bij uw stopcontact passen – en u kunt upgraden door over te schakelen naar PSU1-voeding wanneer u er klaar voor bent.

Verbeterde prestatie
De Gram Amp 3 Fanfare is opnieuw ontworpen in 2015 en heeft een nog betere dynamiek en snelheid, wat betekent dat hij veel meer van de opwinding en subtiliteiten in je muziek vastlegt.

Het zal zijn alsof je je platenverzameling helemaal opnieuw ontdekt.

Het herontwerp maakt het ook een phono-voorversterker met bewegende spoel voor het mobiele-telefoontijdperk.

Het mobiele-telefoontijdperk
U merkt vaak dat u uw mobiele telefoon aan uw zijde nodig heeft, zelfs als u ontspant bij muziek.

Er zijn nu zelfs apps om de RPM van je draaitafel te controleren, waar je je mobiele telefoon daar op de schotel plaatst.

De krachtige energie die mobiele telefoons uitstralen en de pure gain low-output moving coil-behoeften vormen een groot probleem voor de MC-phono-voorversterkertechnologie.

Voor geweldige muziek heb je een phono-voorversterker nodig met uitstekende transparantie, maar dat kan het openlaten voor interferentie – veel!

Ze moesten alle geweldige circuittechnieken behouden die het originele geluid zo goed maakten, terwijl ze het volledig anders maakten vanuit een immuniteitsperspectief.

Een onmogelijke opgave? Voor sommigen misschien, maar al jaren ontwikkelen ze high-speed audiotechnologie die toevallig meer immuun is voor interferentie.

Het kan echter erg duur zijn en de prijs opdrijven – iets wat ze niet konden toestaan ​​in het voordelige Gram Amp-assortiment.

Het was een kwestie van net zo lang uithouden tot de juiste combinatie gevonden was.

En dat is gelukt. De opnieuw ontworpen Gram Amp 3 Fanfare phono-voorversterker behoudt zijn uitstekende transparantie, maar is veel meer immuun voor interferentie van mobiele telefoons.