Ifi audio DAC bundel

VERKOCHT

nano iDSD LE

 • Formats supported: PCM 44.1 to 384 kHz/16-32 bit, DSD 2.8, 3.1, 5.6 and 6.2 MHz/1 bit, DXD 352.8, 384 kHz/24 bit;
 • Battery: Lithium-polymer 1000 mAh
 • Power (max): 1.5 W
 • Dimensions: 106 (l) x67 (w) x28 (h) mm
 • Weight: 167g (0.37 lbs)

Mercury USB Kabel

 • Compatible with High-Speed USB 2.0 (24Bit/192kHz and higher supported)
 • Conductor Heavy OHFC continuous cast copper
 • Insulation: Polyethylene
 • Shielding: Dual-shields
 • Impedance 90ohms
 • Connectors iFi ‘FINAL’ USB connectors
 • Lengths/Weights: 0.5m/270g (0.595 lbs) 1.0m/290g (0.639 lbs)

iPurifier 1

 • Compatible with High-Speed USB 2.0 (384kHz and higher supported)
 • Impedance: 90 ohms
 • Connectors: iFI FINAL’ USB connectors
 • Dimensions: 62(l) x 19(w) x 18(h) mm
 • Weight: 33g (0.1 lbs)

Ifi audio DAC bundel

nano iDSD LE DAC

De nano iDSD LE is een draagbare DAC- en hoofdtelefoonversterker voor beginners.
Perfect voor gebruik met IEM’s terwijl u op verkenning gaat of wanneer u thuis aan het chillen bent. De nano iDSD LE werkt samen met hoofdtelefoons of actieve luidsprekers om uw audio een superieur geluid te geven.

De nano iDSD LE staat bekend als de ‘pocket rocket’ en is perfect als digitale audio nieuw voor je is en klaar om de eerste stap te zetten om het geluid van je muziek te verbeteren.

Het is een stuk beter dan DAC’s op instapniveau met zijn kracht / prestaties en nog beter, de prijs is ook vriendelijk voor uw portemonnee.

De nano iDSD LE speelt audiobestanden van hoge kwaliteit af tot DSD256 en bewaart ze in het bekende en geliefde ‘Bit Perfect’-formaat.

Met een hoofdtelefoonversterker die 130 mW levert, is de nano LE krachtig voor de meeste oordopjes.

Thuis maakt de nano verbinding met je bestaande systeem via RCA of 3,5 mm lijnuitgang, of gebruik de USB3.0-kabel om verbinding te maken met je computer. Onderweg sluit u gewoon een CCK-kabel voor iPhone of OTG-kabel voor Android aan via de extra korte kabel in de doos.

De iDSD LE is betaalbaar, maar heeft atypisch een nauwkeurige, analoge volumeregeling. Het levert een vloeiend geluid met superieure muziekkwaliteit zonder verlies.

De iDSD LE onderdrukt jitter met de Zero Jitter®-technologie om ervoor te zorgen dat je geen beat mist. En tot slot heeft de nano LE een batterijduur tot 8 uur waar je onderweg van kunt genieten.

Mercury USB Kabel

Generieke USB-kabels kunnen een negatief effect hebben op uw muziek. Maak kennis met Mercury, gemaakt door iFi voor maximale signaaloverdracht en minimale interferentie.

Op zoek naar maximale signaaloverdracht van je kabels, dan is de iFi Mercury kabel iets voor jou.

Standaard in massa geproduceerde kabels hebben normaal gesproken de signaal- en stroomkabels dicht bij elkaar geperst. Dit belemmert de geleiding en resulteert vaak in een slechte signaaloverdracht. Niet met de Mercury-kabel.

De Mercury-kabel voert het audiosignaal en de stroom in twee afzonderlijke kabels. Het maakt gebruik van zware OFHC continue koper-zilver matrixgeleiders voor de best mogelijke signaaloverdracht.

Elke iFi-kabel volgt nauwkeurig de technische specificaties van usb.org. De kabelconstructie is een op maat gemaakt parallel type met minimale inductantie en dubbele afscherming. Dit beschermt de kabel tegen RFI- en EMI-ruis en biedt het schoonst mogelijke overdrachtsmedium. Dit betekent dat de geluidskwaliteit niet in het gedrang komt, zoals bij veel kant-en-klare versies waar onvoldoende afscherming gebruikelijk is. Cruciaal is dat het hele ontwerp nauwelijks een tolerantie van 5% heeft voor de impedantieregel van 90 ohm.

Het signaal loopt door de kabel en de uiteindelijke connector. Deze connector moet ook uitzonderlijk zijn.

De meeste USB-kabels maken gebruik van met gegoten plastic bedekte verbindingen die de hoge frequenties in de USB-datalink niet afschermen en ruis uitstraalt. Zeer weinig fabrikanten maken hun eigen connectoren en vertrouwen op in massa geproduceerde connectoren, wat betekent dat de duurzaamheid in het gedrang komt.

De FINAL USB-connectoren zorgen voor een onberispelijke end-to-end RF-afscherming. Ze zijn volledig vervaardigd uit massief aluminium van vliegtuigkwaliteit.

De meeste standaard USB-kabels pakken RF-problemen niet aan en zijn uitgerust met filters die over een te smal bereik werken en alleen aan de uiteinden van de kabels worden aangebracht, waardoor de lengte van de kabel als antennes overblijft.

RF3
iFi’s drie op maat gemaakte metaaloxide-keramische filters hebben een verschillend effectief bereik om het bereik waarover RF-ruis wordt gedempt, te verbreden. De middendemper is verstelbaar en kan over de gehele lengte van de kabel worden verplaatst. Dit “ontstemt” vervolgens de antennes die door de kabel worden gevormd. De andere twee geluiddempers moeten zo dicht mogelijk bij elk respectief uiteinde worden gehouden.

iPurifier 1

De iFi iPurifier zuivert en herbalanceert het USB-signaal perfect.

Binnen de USB-kabel bevinden zich gegevens (audio), stroom en aarde en als ze allemaal dicht bij elkaar staan, ontstaan er problemen met elektromagnetische compatibiliteit (EMC).

De signalen worden luidruchtig, ongebalanceerd met DC-offset.

Het speciaal ontworpen circuit van de Purifier herstelt de ‘signaalgolfvorm’ om de ‘analoge’ terug te zetten voor een echte, levensechte weergave.

 • PurePurification-technologie verwijdert ongewenste EMI van USB-audiogegevens+voeding
 • iPurifier verwijdert DC-offset en herbalanceert het USB-signaal voor een perfecte overdracht
 • Voldoet aan USB Audio Class 2.0 – voor 384 kHz en hoger (ondersteunt alle PCM/DXD/DSD-formaten)