Jasmine Serenade Buizenversterker

VERKOCHT

Jasmine Serenade Buizenversterker

Deze Chinese buizenversterker is via inruil in onze werkplaats beland. We hadden nog nooit van het merk gehoord maar waren direct onder de indruk van de forse transformatoren en de heerlijke klank. “Daar is wel wat van te maken” dachten we. Met betere buizen (GE 12AX7A voorbuizen en RFT EL34 eindbuizen), papier in olie koppel condensatoren en Panasonic elco’s werd het echt een feest om muziek af te spelen.

De versterker beschikt over 2 line level ingangen en een USB aansluiting waarop een laptop aangesloten kan worden zodat Spotify of het geluid van Youtube rechtstreeks over de versterker afgespeeld wordt,

Het uitgangsvermogen beperkt zich tot 5…7 Watt. Niet genoeg om het behang van de muur af te blazen maar prima om muziek af te spelen over speakers met een hoge / gemiddelde gevoeligheid. Heb je nog geen speakers of toe aan nieuwe? Vraag ons vooral welke speakers goed matchen met de Jasmine. 

De versterker is uiteraard in onze winkel te beluisteren op uw zelf meegenomen speakers (of speakers van ons) om een idee te krijgen of dit samen een mooie match is. Luistert u veel naar klassiek, jazz en singer-songwriters dan weten we vrijwel zeker dat u op slag verliefd zult worden op deze prachtige amp.