Leak Compact Disc Transport (CDT)

Leak CDT hout 749 euro

Leak CDT zilver: 649 euro

Leak 130 versterker hout : 999 euro

Leak 130 versterker zilver: 899 euro

Combideal = 75 euro korting

10-10-2021

✔ Ondersteunt WAV, MP3, AAC, WMA-formaat✔ Ondersteunt FAT12-, FAT16- en FAT32-indeling✔ 1 x coaxiale digitale uitgangsinterface✔ 1 x optische digitale uitgangsinterface

Specs:

Disc format: CD, MP3

Frequency response: 20Hz to 20kHz

Digital outputs: coaxial, optical, USB

Dimensions: 326 x 145.1 x 283mm

Weight: 6.9kg

Finish: silver, walnut

Accessories: remote control

Year: 2020

Leak CDT

Voor het eerst in de geschiedenis van LEAK is het voor de audioliefhebber mogelijk om te genieten van het afspelen van cd’s en digitale media.

De LEAK CDT biedt de hoogst beschikbare standaard voor geluidsweergave bij het afspelen van cd’s binnen deze prijsklasse. Het is ook uitgerust met de afspeel functionaliteit van een USB-opslagapparaat.

De LEAK CDT maakt gebruik van een ultra glad slot-laadmechanisme dat kwaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt.

Het CD-transport is zorgvuldig gemonteerd in zijn eigen elektromagnetisch afgeschermde behuizing en wordt geleverd met een speciale voeding. De digitale klok wordt bestuurd door een temperatuur gecompenseerde kristaloscillator die ervoor zorgt dat de digitale output van zowel de coaxiale als de optische sockets minimale digitale vervorming heeft, waardoor de digitale signaalextractie uitzonderlijk nauwkeurig is.

De afspeel functionaliteit van het USB-opslagapparaat biedt volledige transportbediening en map- / bestandsnavigatie. De LEAK CDT is compatibel met FAT16- en FAT32-geformatteerde apparaten en speelt media af in de indeling WMA, MP3, WAV en AAC.

Zorgvuldig ontworpen in overeenstemming met het LEAK-ethos van prestaties, betrouwbaarheid en vakmanschap, voldoet de LEAK CDT aan de eisen van hedendaagse audioliefhebbers met een opvallende, klassieke LEAK-styling.

Houdt u van een vintage uitstraling, maar wilt u wel bij blijven met de nieuwste technologie? Dan is dit de combinatie voor u!

Lees meer over deze set op Hifi.nl: Klassieke Hifi in een retro jasje