Lenco 750 Stereo / L75 Platenspeler

Verkocht

Lenco 750 Stereo / L75 Platenspeler

Status: verkocht

Lenco L75 platenspelers zijn geliefd onder de vinyl liefhebbers. Niet alleen zien deze platenspelers er fantastisch uit, ze klinken ook nog eens waanzinnig goed en zijn gemaakt voor de eeuwigheid. Alles aan deze draaitafel is ‘over de top’. Het plateau is ruim 4 kilo zwaar en er zit een overgedimensioneerd lager en motor in. Het deck zelf is van 5mm staal en is kneiterhard. Niet voor niets draaien er nog veel van deze draaitafels bij enthousiaste muziekliefhebbers voor wie enkel het beste van het beste goed genoeg is. 

Deze Lenco 750 is een combinatie van deze legendarische platenspeler met een (eenvoudige) stereo versterker waardoor een kleine setup gemaakt kan worden. Sluit enkel een set speakers aan en je kunt beginnen met plaatjes draaien.

Warm aanbevolen voor muziekliefhebbers die zowel het retro uiterlijk alsmede de oerdegelijke bouw en de fantastische geluidskwaliteit kunnen waarderen.

Dit model hebben we in Nederland nooit eerder gezien. Een goede vriend heeft hem voor ons ingekocht in Zwitserland. We vermoeden dat dit model nauwelijks is geëxporteerd en enkel voor de lokale Zwitserse markt is geproduceerd. Verdere technische gegevens ontbreken daarom.