Lenco L-75 Platenspeler en Quad 33-303-FM3 Versterker

Lenco L-75 Platenspeler en Quad 33-303-FM3 Versterker

Klanten vertellen mij graag wat ze thuis hebben staan qua setup. Ik zit nog bij verre na niet zolang in het vak als Abbe en ken dus vooral de merken en types die bij ons langs komen voor reparatie en verkoop. Erover meepraten lukt niet altijd maar ik vind het erg leuk om te horen met hoeveel passie onze klanten praten over hun dierbare installatie. 

Wie weet vind je het leuk om te weten wat ik zelf thuis heb staan, bij deze. In de woonkamer hebben we uiteraard de True-Blue Box COBALT DA staan met donkergroen aluminium front (passend bij de muur) met een NuPrime Omnia WR-1 streamer  en Guru Q10 speakers. Verder is alleen de TV aangesloten, want we houden van series met gave muziek zodat je je volledig in kan leven. Als hobby heb ik een zolder vol (veelal) nieuwe boeken die ik verkoop op www.boekwinkeltjes.nl. Onder het genot van een plaatje kan ik hier lange avonden lezen of boeken verkopen. Hierbij wissel ik af tussen de True-Blue Box INDIGO (ons eerste prototype) of de Quad 33-303-FM3 in houten behuizing.

Deze staan aangesloten op een Lenco L75 in massieve plint en Nagaoka MP-110. Deze Lenco kreeg ik een paar jaar terug voor mijn verjaardag van Abbe, de plint is door hemzelf gemaakt in een houtbewerkings fase. Dit is een eerste type L75 uit 1965 – 1967, die zijn vrij zeldzaam. Te herkennen aan zwarte knoppen zonder aluminum inleg en een niet geborstelde front. De speakers, Mission LX2 MKII, zijn van VAR. Vooral op de Quad set klinken deze heel goed, binnenkort weer eens omwisselen. Zo blijven we lekker bezig 🙂

Groetjes, 

Esther