Lenco L75 Massieve plint Denon DL-110

Niet te koop

Lenco L75 Massieve plint Denon DL-110

Status: niet te koop

Wat een plaatje. Wie onze website regelmatig bezoekt weet dat we groot fan zijn van Lenco draaitafels en regelmatig mooie kunstwerkjes maken rondom deze onvolprezen draaitafels. Het deck van de L75 is onovertroffen en kan na een revisie mee met het mooiste wat er vandaag de dag gemaakt wordt, de plint is echter de achilleshiel van de L75.

Om echt het allerbeste uit deze draaitafel te kunnen halen is het belangrijk om deze te vervangen door een stevige plint. We hebben lange tijd massieve plinten geleverd, maar zijn sinds enige tijd overgestapt op plinten die niet massief meer zijn maar van ‘echt hout’ gemaakt zijn. Dit levert niet alleen een mooiere draaitafel op, hij klinkt ook nog eens beter. Dit is een voorbeeld van een van onze ‘kunstwerkjes’ die we voor een klant op maat hebben gemaakt.

De overigens uitstekende arm hebben we voorzien van een nieuw Denon DL-110 element. Een uitstekende combinatie wat ons betreft. Wilt u ook een mooie Lenco L75 neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. We kunnen het deck in alle denkbare kleuren laten poedercoaten en een plint leveren van verschillende soorten hout. Ook qua elementen hebben we veel opties te bieden.