Pioneer PL-516 XL Special Edition Platenspeler

€1950,- inclusief 60 dagen garantie

Pioneer PL-516 XL Special Edition Platenspeler

Prachtige gereviseerde vintage high end platenspeler, Pioneer PL-516XL Highgloss black met een afmeting van 480 W x 135 H x 390 D.

Deze custom made player van maar liefst 9 KG heeft alle aandacht gekregen die het nodig had. De houten body is voorzien van een diep zwarte hoogglans 1mm dikke Hi Pressure laminate en is hoogwaardig afgewerkt met originele tekst gravure en nieuwe device feet.

De smokey gray stofkap heeft een gebogen front en is voorzien van chromen scharnieren. Het front van de speler is voorzien van het Pioneer frost logo. De headshell is voorzien van een nieuw Ortofon original Denmark element met goede naald. Uiteraard is een upgrade van element mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.

Kortom, een zeer mooie speler die prima past in elk interieur, of deze nu Retro, Vintage of Modern is. Een genot om naar te kijken. Bijgeleverd een kopie van de service manual.

De hoogglans matbeschermer/anti skate, het chromen aandrukgewicht en de nieuwe rubberen Tonar mat zitten bij de prijs in.

Maak via de mail een afspraak om in onze luisterruimte in Dordrecht te komen luisteren!