Quad 33

Zie de prijzen op de flyer (tussen de foto’s) voor de actuele prijzen

 • Quad 33
  • Frequency response: 30Hz to 20kHz
  • Total harmonic distortion: 0.02%
  • Input sensitivity: 2mV (MM), 100mV (ceramic), 100mV (line)
  • Signal to noise ratio: 70dB (MM), 85dB (line)
  • Output: 100mV (line), 0.5V (Pre out)
  • Dimensions: 260 x 92 x 165mm
  • Weight: 3kg

Quad 33

De Quad 33 is het hart van de Quad 3 serie. Deze uitstekende voorversterker is door ons volledig gerestaureerd en aangepast aan de huidige tijd. Zo wordt op de RADIO2 input een ingangsverzwakker gemonteerd zodat deze ingang gebruikt kan worden om een CD speler of een streamer / macbook aan te sluiten. Geef het vooral aan als u meerdere ingangen aangepast wilt hebben.

De originele en fabrieks-af al matige potmeter met ingebouwde aan/uit schakelaar wordt bij een Quad (revisie) met nieuwe printen vervangen door een hoogwaardige ALPS potmeter wat de kanaalgelijkheid, het regelbereik en de klank sterk ten goede komt. Bij een Quad (revisie) met originele printen kan dit voor de meerprijs van 25 euro.

Uiteraard worden alle elco’s, transistoren en enkele andere verouderde componenten vervangen door nieuwe, hoogwaardige componenten zodat de 33 weer klaar is voor een nieuw leven. De 33 ‘hoort’ natuurlijk bij de 303 (of 405) en we kunnen deze combinatie, al dan niet met de FM3 vrijwel altijd op korte termijn op maat klaar maken en leveren.

Revisie

Ook kunnen we uw eigen Quad 3 restaureren, we hebben hier verschillende methodes voor waar u uit kunt kiezen. Lees hier meer over de originele revisie en de revisie met nieuwe printen  Daarnaast kunnen we, indien gewenst het front en de kap in een zeer vergelijkbare kleur laten poedercoaten.

Lees ook vooral onze Quad handleiding met extra informatie

Wij maken alle speciale Quad kabels zelf met hoogwaardige materialen, deze kunnen we in de gewenste lengte voor u klaar maken.

We hebben diverse leuke Quad handleidingen en brochures te koop, die zijn te vinden op de Te Koop pagina onder Diversen of mail ons wat je zoekt.