LongStone Brezza

In Italie heeft LongStone al een goede naam opgebouwd met hun prachtige producten en nu gunnen zij ons ook de muzikale beleving vanuit de bergen.  Alle Longstone producten zijn het resultaat van passie, ervaring en toewijding. Ze zijn gebouwd en ontworpen door een team van enthousiastelingen, die in het leven de missie hebben om high-fidelity versterkers van de hoogste kwaliteit te bouwen.

De LongStone versterkers zijn volledig met de hand gebouwd met materialen en componenten van de beste kwaliteit. Ze stralen dan ook echt Italiaanse trots uit. Alles is in het werk gesteld om de producten de hoge prestaties, lage ruis, robuustheid en betrouwbaarheid te bieden die van hen wordt verwacht. De zorg voor elk detail, inclusief de handschroeven en vele andere details, geven deze producten een exclusieve en elegante uitstraling.

Het assortiment HiFi versterkers bestaat uit twee modellen: de Brezza en de Bora. Deze worden beiden, afhankelijk van uw smaak, geleverd in de gewenste kleur of houtsoort. Zo is elke LongStone versterker een uniek product.

Brezza

De geintegreerde Brezza-stereo versterker met 15 Watt per kanaal biedt een uitgebalanceerde geluidskwaliteit die kan worden ingezet in kleine of middelgrote ruimtes, in combinatie met speakers vanaf een rendement van 88 dB/Watt.

De EL84 eindbuizen worden gezien als een van de meest muzikale eindbuizen. Wie aan 2x 15 Watt voldoende heeft, is dit een van de mooist klinkende versterkers die verkrijgbaar is. De extreme schoonheid en muzikaliteit maken het mogelijk om alle muzieknuances die in elk genre worden gereproduceerd te beleven.

Net als de Brezza heeft de Bora ook een fysiologisch correctiefilter en is omschakelbaar vanaf de achterkant, waarmee het middengebied extra wordt benadrukt. De bediening is eenvoudig, met de knoppen aan de voorzijde kunt u het volume en de ingangsselectie aanpassen. Met deze versterkers kunt u alle muziek weer opnieuw leren beleven.

2200.-

08-02-2019

Brezza

  • Voeding: 230Vac, 50/60 Hz.
  • Input 1 CD met gevoeligheid 2Vpp
  • Input 2 en 3 Line met gevoeligheid 1Vpp
  • Vermogensopname: 55W circa
  • Uitgangsvermogen: 12W (RMS) @ 8 Ohm per kanaal
  • Frequentiebereik: 20 Hz – 20 kHz (± 1 dB)
  • Totale Armonische vervorming: <1%
  • Buizen: 2xECC81, 4xEL84.
  • Gewicht en afmetingen (mm): 10,7 kg. 450 (L) x 250 (P) 170 (H)