Silent Angel Bonn N8 ethernet switches

395.- (advies prijs 449.-)

13-05-21

Kleur Zwart
Breedte 15.5 cm
Diepte 8.5 cm
Hoogte 2.6 cm
Merk Silent Angel
Garantie 5 jaar
Gewicht 1.2 kg

Silent Angel Bonn N8 ethernet switches

High-End audio netwerk-switch.

Dankzij de steeds toenemende hoeveelheid van apparatuur met een ethernet aansluiting wordt het gebruik van een netwerk-switch om al deze apparaten met het internet/netwerk te verbinden steeds belangrijker. Deze switches zijn te kust en te keur te koop, echter helaas vervormen deze allen meer of minder het audio- signaal.

Uitblinker Silent Angel Bonn N8

Thunder-Data (de fabrikant van de Silent Angel producten) heeft dit fenomeen diepgaand bestudeerd en geanalyseerd. Bekijk op de site een filmpje waar ze uitleggen hoe de N8 het netwerk audio systeem verbeterd. We noemen hier enkele verbeteringen die zijn doorgevoerd in de Silent Angel Bonn N8, welke zijn naam waar maakt:

  • Door de kwaliteit van het voedingssignaal en de TCXO technologie te verbeteren realiseert de Bonn N8 een hoge netwerk signaalkwaliteit.
  • Om de ruis van digitale circuits te verminderen is aan de binnenkant van de behuizing een speciale EMI-absorber gemonteerd, met als resultaat dat het netwerksignaal en klokcircuit stabieler en beter functioneren.
  • Door alle aanpassingen met betrekking tot de netwerk signaalkwaliteit realiseert de Bonn N8 een aanzienlijke geluidsverbetering bij het afspelen van muziekstreamen via een streamingdienst of NAS.
  • Er zijn in totaal acht hoogwaardige Gigabit ethernet poorten die het mogelijk maken om op alle audioapparaten tegelijk een verbinding met het netwerk te maken.

Lees hier de zeer interessante en uitgebreide recensie van Rene van Es over de Silent Angel Bonn N8: “Een IT-achtergrond in netwerkverkeer zegt dat het onzin is, mijn oren vertellen iets heel anders. Besef dat uw ogen die deze tekst lezen op een totaal andere manier werken en prikkels van buitenaf in de hersenen anders bewerken en opslaan dan uw gehoororgaan met geluidsprikkels doet.”.