Sony DVP-NS900V CD/DVD speler

VERKOCHT

13-10-2021

Specificaties Sony DVP-NS900V
Disc formats: DVD, CD, VCD, SACD
Audio formats: PCM, DD, DTS
Digital Output: Coaxial, Optical
Video Connections: Component, SVHS, Composite, Scart
Dimensions: 430 x 113 x 343mm

Status: verkocht

Sony DVP-NS900V

Perfect werkende Sony DVP-NS900V aangeboden voor 220 euro. Deze CD/DVD speler wordt door gebruikers beoordeeld met een 4.5 (van 5). De voorkant is zeer mooi, boven op de kast zitten wat gebruikerssporen zoals op de foto’s te zien (de foto’s zijn niet bewerkt). Geen afstandsbediening, daarom deze mooie aanbieding.

  • Uitstekende SACD-weergave
  • Solide dvd-weergave
  • Goede bouwkwaliteit
  • Betaalbare Super Audio
  • Zeer gedetaileerde weergave
  • Veel functies en fraaie afstandsbediening

Progressieve speler

De DVP-NS900V beschikt over 480P (progressieve) output met volledige 3:2 reverse pull-down conversie, aangedreven door een filmdetectiesysteem voor een uitgebalanceerde, progressieve conversie voor zowel film- als videomateriaal. De progressieve speler beschikt ook over een hoogwaardige progressive scan digitaal-naar-analoog-omzetter (DAC), die de zuiverste dvd-afspeelkwaliteit biedt met het scherpst mogelijke beeld.

Sony’s Digital Video Enhancer

De DVP-NS900V is uitgerust met Sony’s Digital Video Enhancer, die zorgt voor scherpere randdetails op videobeelden door onvolkomenheden, zoals “overshooting” en “ringing” te minimaliseren. De voordelen zijn nog spectaculairder wanneer het product wordt gecombineerd met een hoogwaardige televisie.

Precision Drive System 2

Andere functies zijn onder meer Precision Drive System 2 met Dynamic Tilt Compensation om te zorgen voor een betere, snellere en nauwkeurigere weergave van defecte en onvolmaakte dvd’s, samen met Block Noise Reduction voor het maximaliseren van de beeldkwaliteit van MPEG2-beelden door ongewenste artefacten te elimineren in scènes met gegradeerde beelden en de beweging van objecten tussen twee velden aanwezig zijn.

Stevige constructie

Een ander voordeel van de NS900V is de constructie. Om aan de kwaliteitseisen van audiofielen te voldoen, bevat het een stevige constructie en onderdelen van audiokwaliteit, waaronder een R-core transformator. Het heeft ook meer “”video off”” wanneer het werkt voor een pure audiospeler.