Tonar No Rumble Pads

De beroemde No Rumble Pads. De perfecte oplossing om de platenspeler nog stiller te krijgen en de geluidskwaliteit te verbeteren. Werkt voor nieuwe, maar zeker ook voor oudere platenspelers.

Onze eigen ervaring is dat het geluid vanuit de speakers heel veel beter klinkt met deze speciale voetjes!

No Rumble Pads: muziek zonder bijgeluiden

Met de No Rumble Pads onder je platenspeler elimineert u een aanzienlijk groot deel van eventueel aanwezige rumble. Hierdoor pikt het element precies dat op waar het om gaat: de muziek die in de groeven van uw kostbare vinyl staat opgeslagen. Met een set No Rumble Pads kunt u dus nog meer genieten van de schone klank van uw vinyl. De No Rumble Pads hebben een diameter van 55 mm en een hoogte van 10 mm.

De voetjes kunnen onder diverse apparatuur om geluidskwaliteit te verbeteren, denk aan SPEAKERS, VERSTERKERS, TUNERS, PLATENSPELERS, RADIO’s etc.

De No Rumble Pads werken onder vrijwel iedere platenspeler. Zeker ook onder de wat oudere spelers van Thorens, Linn, Lenco en Technics. Maar ook nieuwe draaitafels van bijvoorbeeld Pro-Ject leveren een betere klank met No Rumble Pads onder de spikes. Gebruik de zelfklevende laag ven de No Rumble Pads gewoon in combinatie met een schotel voor de spikes en verbeter de klank van uw platenspeler!

12.- voor 4 stuks

22.- voor 8 stuks

27-06-2019