Lenco L75/s (Gereserveerd)

Lenco L75/s platenspeler met Jelco arm in massieve plint, kurken mat,rumble pad voetjes. Dit is exclusief element. Elementen hebben wij al vanaf 50.- Uiteraard krijgt u passend advies.

Deze Lenco L75/S is een geweldige draaitafel om uw vinyl collectie te herontdeken. Door de massieve plint van berkenmultiplex is deze Lenco is niet alleen een sierraad voor uw woonkamer maar haalt ook het uiterste uit uw LPs. Ongewenste resonanties van de motor of de omgeving worden door de massieve plint en de Tonar Rumble Pads volledig onderdrukt.

We hebben deze Lenco volledig uit elkaar gehaald en vakkundig gerestaureerd. Het lager is opnieuw voorzien van hoogwaardige lagervet en draaien weer soepel. De draaitafel start soepel, loopt mooi op snelheid en is stil. De sound is fantastisch. Het laag is strak en gecontroleerd en met bijvoorbeeld een MP-110 element is het midden en hoog zeer mooi getekend en verfijnd.

Nog een keer alles op een rijtje

  • Gerestaureerde Lenco L75/S
  • Nieuwe massieve berkenmultiplex plint
  • Nieuwe kurken / rubber mat
  • Nieuwe Tonar Rumble Pads als voetjes
  • Voor 75 extra kunnen we een nieuw zwart of chrome record pusher meeleveren.
  • Eventueel korting op een element icm kopen van deze platenspeler

De Lenco wordt in opdracht klaar gemaakt en te beluisteren in Dordrecht.

Natuurlijk bent u bij ons ook aan het juiste adres om uw Lenco of andere draaitafel te laten repareren / restaureren of upgraden. Draaitafels zijn een van onze specialiteiten. In onze winkel Het Magazijn op Voorstraat 180 in Dordrecht kunnen we een scala aan platenspeler toebehoren demonstreren. Ook hebben we zelf een gids over draaitafels, LP’s, het onderhoud en het afregelen van platenspelers geschreven welke in de winkel verkrijgbaar is en op de website te bekijken (links onderaan de Homepage).

699 exclusief element en record pusher.

Element advies in overleg.

18-07-2018