Sony TA-FA3ES (gereserveerd)

De Sony TA-FA3ES straalt door zijn champagne kleurige front luxe en klasse uit. Dezelfde uitstraling heeft hij ook van binnen. De modulaire, minimalistische no nonsens opbouw zijn verantwoordelijk voor de warme, strakke, levendige maar ook zeer muzikale geluidsweergave. De schakelaars en potmeters zijn van eersteklas kwaliteit en gaan een leven lang mee. De TA-FA3ES is helemaal door ons nagekeken en is zowel technisch als optisch in nieuwstaat.

Voor 400,– zal het moeilijk zijn om een beter klinkende versterker te vinden. De versterker wordt geleverd met 60 dagen garantie en is in onze winkel Het Magazijn op Voorstraat 180 te beluisteren op afspraak. Deze Sony TA-FA3ES laat zich gemakkelijk combineren met vrijwel alle luidsprekers maar matched fantastisch met de Castle Richmond IV speakers. Koopt u de combinatie, dan krijgt u een set Melodika speakerkabels voor de helft van de prijs erbij.

Bekijken en kopen kan ook zonder afspraak op alle dagen behalve dinsdag. In Het Magazijn adviseren we u ook graag over bijbehorende speakerkabels en interlinks. Via de mail en telefoon zijn wij goed te bereiken.

13-09-2018